Bosna i Hercegovina     | 10.10.2018. 17:55 |

Utvrđuje se identitet osobe povrijeđene u nesreći u Hotonju

FENA Hana Imamović

SARAJEVO, 10. oktobra (FENA) - Na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Tuzla, u mjestu Donji Hotonj, u sarajevskoj općini Vogošća, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđen pješak starosti između 30 i 35 godina, a zadobio je teške tjelesne povrede opasne po život.

Unesrećeni je odmah prebačen u Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, ali iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još uvijek nisu utvrdili identitet ovog muškarca.

Nesreća se dogodila u 12.25 sati, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo koji je okončan oko 15.30 sati, potvrdila je za Fenu glasnogovornica MUP-a Suvada Kuldija.

- Uprava policije moli građane da pomognu u identifikaciji nastradale osobe koja je imala donji dio trenerke crne boje s natpisom "trenhill", gornji dio trenerke plave boje s natpisom "puma" na prednjoj strani, dok je na zadnjoj strani ispisano "volley" - istaknula je Kuldija, dodajući da je on na sebi imao duboke patike sive boje, s bijelom đonom.

U periodu trajanja uviđaja u potpunosti je bio obustavljen saobraćaj na putu M-18, koji je nakon 16.30 normaliziran, ali to je uzrokovalo velike gužve na ovom magistralnom putu.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

MUP KS - Uhapšene tri osobe zbog nasilničkog ponašanja i oštećenja tuđe stvari

MUPKS - Utvrđeni identiteti žene i djeteta pronađenih na lokalitetu Bentbaša

Pronađena beživotna tijela žene i djeteta u Miljacki na području Bentbaše

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'