Stranačke aktivnosti     | 05.10.2018. 17:12 |

Saopćenje za javnost SNSD-a

FENA Saopćenje

Savez nezavisnih socijaldemokrata poziva se građane Republike Srpske, koji su mogućnosti da zajedno sa njima večeras u 19.00 sati na Trgu Republike u Banjaluci, na dostojanstven, pristojan i kulturan način obilježe završetak predizborne kampanje i nastavak svih dobrih projekata koje je aktuelna vlast, na čelu sa SNSD-om, započela u protekle četiri godine.

Čestitamo svim građanima Republike Srpske na još jednoj završenoj i mirnoj predizbornoj kampanji i uvjereni smo da ni danas neće biti nikakvih incidenata, te da će Republika Srpska ostati mirna i da će pokazati svoj demokratski kapacitet.

SNSD u ovoj kampanji nije izgovorio nijednu tešku riječ, nije povukao nijedan ružan potez, niti je koristio negativnu retoriku, za razliku od njihovih političkih oponenata koji su, nažalost, sve vrijeme pokušavali da Republiku Srpsku predstave lošom, te da prepadnu i zastraše njen narod.

Poručujemo svim građanima Republike Srpske da nema čega da se plaše, jer je Republika Srpska bezbjedno mjesto u kojem može normalno da se živi i u kojem će se normalno živjeti i u narednom periodu.

SNSD je stranka mira, nenasilja, demokratije, poštovanja institucija i stranka koja sigurno nikada i nikome nije nanijela bilo kakvo zlo i bilo kakvu štetu, naprotiv, uvijek je radila na poboljšanju kvaliteta života svih građana Republike Srpske.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Predstavnici stranaka parlamentarne većine sastali se u Sarajevu

Čampara: Prošla su vremena kada je SNSD imao partnere u vlasti koji su bespogovorno šutili na antidržavno lobiranje

Video materijal s konferencije za novinare HDZ-a BiH, SDP-a BiH i SNSD-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'