Stranačke aktivnosti     | 05.10.2018. 15:46 |

Saopćenje za javnost Prve stranke

FENA Saopćenje

BiH ima šansu, samo je pitanje žele li građani iskoristiti svoju koja im se pruža u nedelju. Iza nas su 4 godine u kojima je kako sam javno priznaje premijer FBiH Fadil Novalić vlast gradila puteve koji nikuda ne vode.Nedelja je šansa da građani izaberu nove odgovorne ljude kojima ceste neće samo služiti za pranje novca i putovanje cijelih porodica samo u jednom pravcu.Izaberite Prvu stranku kojoj vlast nije jedini cilj i  koja vas nece hraniti nacionalizmom i kvazipatrotizmom.Pronađite Prvu stranku  koja je spremna javno putem online platformi  prikazivati kako se troši budžetski novac. Izaberite Prvu stranku koja zna da dobre vlast čuje opoziciju koja opet nikada više ne smije biti isključivo poluga njenih lidera da izvuku samo ličnu korist. Ovoj državi je potrebna Prva stranka koja ce biti istinski "glas naroda" i koja zna da je jednako biti gladan i kada si Srbin,Bošnjak,Hrvat i kada si samo čovjek.Odustenite od politika kojima je istekao rok trajanja, probajte nešto novo, nešto što nije pokvareno.

Nedelja će biti REFERENDUM o opstanku BiH i naroda u ovoj državi.Krivi će biti oni što ne glasaju i ostati da ugase svjetlo.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Prva stranka

Saopćenje za javnost Prva stranka

Saopćenje za javnost Prva stranka

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!