Stranačke aktivnosti     | 05.10.2018. 11:53 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović uputio je izbornu poruku uoči predstojećih izbora i izborne šutnje da - VLAST MORA PASTI, i poziva građane da izađu na izbore i glasanjem protiv loše vlasti kazne nemoralne vladajuće stranke.

Ukoliko se ne suprotstave izlaskom na izbore i glasanjem protiv loše vlasti, građani će i dalje na ivici egzistencije grcati u brojnim problemima i u naredne četiri godine. Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva sve razočarane i obespravljene građane, nezaposlene, radnike, penzionere i boračku populaciju,  da na izborima kazne licemjerne, nenarodne, izdajničke i nemoralne politike nacionalista,  lažnih socijaldemokrata i ostalih prevaranata, kako bi se poslala jasna poruka i opomena svim političarima - da se građani ne smiju izdati!!! Građani su dužni izboriti se na izborima, kao i na februarskim protestima 2014. kada su vatrom smijenili nacional-socijaldemokratsku vlast, te boračkim i svim drugim protestima u borbi za svoja prava - i jasno izraziti svoj otvoreni protest prema nemoralnoj vlast masovnim izlaskom na izbore i glasanjem - za BOSS.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta