Stranačke aktivnosti     | 05.10.2018. 09:16 |

Saopćenje za javnost Unije socijaldemokrata BH

FENA Saopćenje

Unija socijaldemokrata BH

„U nedjelju izađite na izbore i glasajte po sopstvenom nahođenju. To je dan kada možete sasvim legitimno i legalno da izrazite svoje mišljenje o trenutnom stanju u BiH. Ako odlučite vaše povjerenje ukazati nama onda vas jos jednom podsjećam na ciljeve Unije socijaldemokrata BH:

-          Izgradnja BiH kao demokratske države ravnopravnih naroda Bošnjaka, Hrvata, Srba, nacionalnih manjina i svih građana koji žive u njoj, na cijelom teritoriju države Bosne i Hercegovine u međunarnodno priznatim granicama;

-          Zalaganje za prava radnika, obespravljenih, osoba sa potrebama i nemoćnih i iznemoglih lica;

-          Zaštita životne okoline, nacionalnih, kulturnih, prirodnih, historijskih resursa kao i imovine države Bosne i Hercegovine za dobrobit svih njenih građana;

-          Integracija Bosne i Hercegovine u Evorpsku uniju i NATO savez“,

Izjavila je predsjednica USD BH Mira Jurić.

Jurić je dodala da je njihova prevashodna orijentacija rad sa mladim ljudima, održivi povratak, razvoj poljoprivrede i ruralnog dijela BiH te maksimalno djelovanje kako bi se bh inteligencija zadržala u BiH.

Predsjednica USD BH još jednom je istaknula predizbornu parolu „Dajte nam povjerenje“  te dodala da oni koji se odluče glasati za USD BH neće biti iznevjereni.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Unije socijaldemokrata BH

Saopćenje za javnost Unije socijaldemokrata BH

Saopćenje za javnost Unije socijaldemokrata BH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu