Bosna i Hercegovina     | 04.10.2018. 22:44 |

Narod i Pravda: Vrijeme je za narod i pravdu, te da svi ljudi žive jednako

FENA Adriana Domazet

SARAJEVO, 4.oktobra (FENA) – Završni predizborni skup Naroda i pravde održan je večeras u Domu mladih u sarajevskoj Seknderiji, na, kako je rekao predsjednik NiP Elmedin Konaković, tom simboličnom mjestu početka njihove borbe za ostanak mladih u BiH.

Na centralnom predizbornom skupu Naroda i pravde prisustvovali su kandidati ove stranke, članovi, simpatizeri i rukovodstvo stranke.

Po riječima Konakovića, Bosna i Hercegovina ide nizbrdo, a možda je najveći problem što mlada snaga odlazi i to upravo oni koji bi trebali mijenjati stvari. 

- Rješenja bez jasnih strategija nemaju pravi smisao i mi želimo ponuditi strateško djelovanje za BiH. Želimo poslati poruku onima koji šalju ratne poruke, želimo im pokazati da ćemo ovakvim oružjem odgovoriti - kazao je Konaković.

Potredsjednik stranke Elmedin Okerić poručio je prisutnima da je u ime nove politike i stare ideje došlo vrijeme da svi u BiH žive jednako.

- Dajte nam priliku da srce Bosne, naš glavni grad učinimo primjernim, zato trebamo narod i vašu podršku - rekao je Okerić.

Nosilac liste za Federalni parlament Nermin Muzur naglasio je da se večeras u Sarajevu dešava narod i da iz Sarajeva večeras ide jasna i glasna poruka da će se narod 'dešavati' u BiH od danas, ne do oktobra.

- Nama nije cilj ovaj oktobar, nego naredna decenija i sve to vrijeme očekujemo narod i pravdu – dodao je Muzur.

Predstavnici ove stranke su poručili da idu na pobjedu, te da je došlo vrijeme da Bosna i Hercegovina krene naprijed.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta