Stranačke aktivnosti     | 04.10.2018. 13:09 |

Saopćenje za javnost Prva stranka

FENA Saopćenje

Prva stranka javno poziva visokog predstavnika Valentina Incka da se zahvali građanima BiH što su mu omogićili da u BiH živi kao Lord ,prima astronomske plate i obnaša funkciju mumije ,a ne visokog predstavnika.U njegovom mandatu se ponašao kao slučajni prolaznik kojeg građani BiH ne interesuju,nikada nije stao u zaštitu onih koji su tražili pomoć od njega da djeluje po službenoj dužnosti kao njegovi prethodnici.

Pokazao je da je diplomatska kukavica koja šuruje sa lokalnim političarima i javno podržava njihov nerad.Prva stranka je stava da je visoki predstavnik i OHR izgubio svaku svrhu postojanja jer nije reagovao na najveći kriminal u državi koja sprovodi Centralna izborna komisija koja je omogućila pljačku glasova i manipulaciju izbora stavljanjem na biračke spiskove 250.000 umrlih i neprestanim govorom mržnje Dodika,Čovića i Izetbegovića koji nisu i opomenuti,a kamoli sankcionisani.

BiH je nanesena velika šteta jest su građani BiH taoci međunarodne zajednice i njenog miješanja koje samo šteti ,a ne koristi.

Vrijeme je da se OHR koji je izgubio svaku svrhu zatvori i visoki predstavnik pošalje u penziju.

Mi smo se patili zadnjih 20 godina u podršku istog OHR-a ,pa ćemo se i dalje patiti ali sami.

Vrijeme je za rastanak! 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Prva stranka

Saopćenje za javnost Prve stranke

Saopćenje za javnost Prva stranka

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!