Bosna i Hercegovina     | 03.10.2018. 16:21 |

Đemila Gabriel posjetila 'Kuću otvorenog srca' i 'Los Rosales'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. listopada (FENA) - Počasna konzulica BiH za regiju Novi Južni Vels u Australiji Đemila Gabriel u srijedu je u društvu federalne ministrice obrazovanja i znanost Elvire Dilberović posjetila Dnevni centar za socijalnu skrb "Kuća otvorenog srca" i Centar za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales" .

Voditeljica Dnevnog centra Sadeta Sefić i direktorica "Los Rosalesa" Mirna Mezit upoznale su gošću s tekućim problemima s kojima se susreću obje organizacije.

- Međunarodni dan starih osoba obilježen je 1. listopada, no to ne treba biti jedini dan kada se trebamo interesirati za njihove potrebe i probleme s kojima se svakodnevno suočavaju. Ljudi treće dobi zaslužuje našu pažnju, ruku pomoći ili samo blagi osmijeh svakog sata, svakog dana. Ne zaboravimo da ćemo jednog dana biti u njihovim godinama. Oni su, kao i naša djeca i omladina s posebnim potrebama često zaboravljeni, stoga ću u budućnosti poduzeti neophodne korake da se situacija i njihov status u društvu poboljšaju - poručila je tom prilikom Gabriel, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta