Stranačke aktivnosti     | 03.10.2018. 11:46 |

Saopćenje za javnost KO SDP BiH ZDK

FENA Saopćenje

Kantonalna organizacija SDP BiH ZE-DO kantona i Gradska organizacija  SDP BiH Zenica Vas pozivaju na  press konferenciju, koja će se održati u četvrtak, 04. oktobra 2018. godine, sa početkom u 11 sati u maloj sali zeničkog SDP-a.

Učesnici press konferencije – Senaid Begić, predsjednik KO SDP BiH ZE-DO kantona i nositelj liste za Parlament  FBiH, Mladen Simi ć, predsjednik GO SDP BiH Zenica i kandidat za Skupštinu ZE-DO kantona te Draženka Subašić  iMunib Husejnagić  kandidati za Državni  parlament BiH, osvrnut će se na  SDP-ovu  izbornu kampanju.

Na press konferenciji  ćemo najaviti  i centralni Promotivni skup, koji će se održati   04. 10. 2018. godine (četvrtak) u Starom pozorištu (Sokolana), sa početkom  u 17,30 sati. Na skupu će se obratiti prof. dr. Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH te kandidati SDP-a BiH za državni, entitetski i kantonalni nivo.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

SDP ZDK: Za prijedlog budžeta za 2024. prekršene procedure, ulaganje amandmana bespredmetno

Ministri SDP-a: SDP nisu napuštali zastupnici i nije kriv za pad Vlade ZDK

Saopćenje za javnost KO SDP BiH ZDK

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'