Ekonomija     | 03.10.2018. 12:25 |

U Sarajevu otvoren Organic Restaurant

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. oktobra (FENA) - U Sarajevu je u ulici Envera Šehovića 12 otvoren restoran organske hrane – Organic Restaurant.

 - Prateći potražnju tržišta za organskim, zdravim proizvodima, član Saveza Organsko FBiH, Organic ba se odlučio za pozitivan iskorak, te ponudio našim građanima jedinstven ambijent u kojem mogu uživati u organskim obrocima pripremljenim po evropskim standardima. Savez Organsko FBiH aktivno prati u kojem se smjeru kreću evropski trendovi vezani za organsku hranu, te je pored organske kozmetike, koja će uskoro biti prisutna na tržištu Balkana, okupio certificirane organske proizvođače od čijih će se proizvoda u novootvorenom restoranu pripremati zdrava organska jela - saopćeno je iz Saveza Organsko FBiH.

Na jučerašnjem otvorenju restorana je bio i vrhunski bh. kuhar Nihad Mameledžija koji će pratiti recepture, te davati stručne smjernice.

Iz Saveza Organsko FBiH su pozvali sve ljubitelje zdrave, organske hrane da posjete Organic restoran te podrže organsku poljoprivrednu proizvodnju.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Stanari u akciji čišćenja zajedničkih prostorija, za primjer ostalima

Počelo uređenje Trga Karla Paržika na Marijin dvoru

Glasanje u Sarajevu za parlamentarne izbore u Hrvatskoj

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu