Stranačke aktivnosti     | 02.10.2018. 14:52 |

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

OO Mladeži HDZ BiH u sali Općinskog vijeća u Čapljini održao je prošireni sastanak svojih članova koji je okupio stotinjak mladih iz ove općine. Sastanku je nazočio predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čapljina dr. Smiljan Vidić, predstavništvo Zajednice Žena HDZ BiH Čapljina predvođene predsjednicom Nives Rotim te kandidati s područja općine Čapljina za Županijsku skupštinu HNŽ-a i Zastupnički dom Parlamenta F BiH.

Tema sastanka bili su prije svega nedjeljni Opći izbori i pripreme za obilježavanje Dana Općine i održavanje svečane sjednice. Mladeži se obratio predsjednik OO HDZ BiH Čapljina i načelnik Čapljine, dr. Smiljan Vidić, koji je na samome početku istaknuo kako ovoliki broj mladih treba poslužiti kao najbolji primjer što doista želimo i u svojoj općini, ali i u svojoj domovini. „Ovo su jedni od najvažnijih Općih izbora u BiH, i tako će biti sve dok se ne promjeni Izborni zakon a samim tim i Ustav BiH, jer ovaj zakon dozvoljava da druga dva naroda u ime Hrvata biraju hrvatskog člana predsjedništva. Ovo su vaši izbori – izbori mladih ljudi, jer ukoliko se vi ne izborite za svoju budućnost hrvatskog naroda na ovim prostorima neće biti. Zato se u zajedništvu za opstanak i ostanak trebamo ujediniti oko stranaka sa hrvatskim predznakom odnosno oko HDZ-a BiH i koalicijskih partnera“ kazao je načelnik dr.Vidić.

Na sastanku Mladeži obratili su se i kandidati iz općine Čapljina za Skupštinu HNŽ-a Iva Raguž i Milica Pehar.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH i kandidat za Zastupnički dom Parlamenta F BiH istaknuo je kako je ova puna dvorana večeras najbolji primjer i jedinstvena poruka da su mladi spremni jasno pokazati tko smo, što smo i na koji način želimo biti predstavljeni. „Ovoliki odaziv večeras, ne može nikoga ostaviti ravnodušnim. 7. listopada pokazujemo koliko smo jaki, da se ne bojimo odgovornosti i da je naše zajedništvo naš najveći motiv i naša najveća snaga. Ostvariti ćemo jednakopravnost našeg naroda i donijeti u našu domovinu ono što mladi ljudi doista i zaslužuju“ posebno je napomenuo predsjednik Mikulić.

Načelnik dr. Vidić i Mladež HDZ BiH iskoristili su priliku da upute toplu dobrodošlicu svim sugrađanima na svečano obilježavanje Dana općine i da u što većem broju iziđu u nedjelju na Opće izbore.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana