Ekonomija     | 01.10.2018. 13:26 |

Tourism Networking Forum u Sarajevu okuplja turističke djelatnike iz regiona

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 1. oktobra (FENA) - Regionalni događaj pod nazivom "Tourism Networking Forum (TNF) 2018", koji okuplja turističke djelatnike iz Bosne i Hercegovine i zemalja regiona te djelatnike iz srodnih poslovnih oblasti koji teže poslovnom umrežavanju i povezivanju svog poslovanja sa turizmom, bit će održan 8. novembra u Sarajevu.

Forum će biti održan u Vijećnici u organizaciji Agencije za komunikacije EBBE COMMS u partnerstvu sa Gradom Sarajevom, te uz podršku JP Sarajevo, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Turističke zajednice KS, te brojnih drugih partnera.

Cilj "Tourism Networking Foruma" je poslovno umrežavanje uz kvalitetan edukativni program, te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u BiH i regionu i uspostava mreže turističkih djelatnika koja će prethoditi budućim saradnjama.

Učesnici foruma mogu sudjelovati u tri dijela programa, edukacijski, u kojem će eksperti iz hotelijerstva, marketinga i biznisa održavati prezentacije i učestvovati na panelima o temama u vezi sa savremenim komunikacijskim trendovima u vezi sa turizmom, inovacijama u turizmu, te modernim biznis modelima.

Drugi dio programa je expo gdje će učesnici moći da prezentuju svoje ponude na štandovima koji će biti postavljeni u Vijećnici na dan foruma, te treći dio programa čini networking gala događaj na kojem će učesnici uz formalni koncept poslovnog umrežavanja koje moderira analitička kuća "Bisnode", ostvariti kontakte sa ostalim učesnicima, saopćili su organizatori. 

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Otvaranje NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'