Stranačke aktivnosti     | 01.10.2018. 11:34 |

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

FENA Saopćenje

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović u okviru svoje predizborne kampanje nastavio je put ka svom cilju da pomete aktuelnu vlast i autobuskom linijom otputovao je i u Tuzlu gdje su ga dočekali kandidati Koalicije LDS ZA BOLJITAK za Skupštinu Tuzlanskog kantona te federalni i državni parlament. Lijanović je predsjedniku Liberalno demokratske stranke Harizu Redžiću predao metlu kojom će kako su naglasili prvo pomesti kantone. "Bivša Jugoslavija nije imala administraciju ni približno veliku kao što je ima FBiH i cijela BiH. Nakon 7.10.2018. pomest ćemo glomaznu i neefikasnu administraciju", naglasio je Redžić.

Nakon dočeka na autobuskoj stanici i predaje metle kandidati i predstavnici Koalicije LDS ZA BOLJITAK uputili su se prema Hotelu Tuzla gdje su ih u prepunoj sali hotela dočekali mnogobrojni Tuzlaci i Tuzlanke koji su odlučili u nedjelju 7.10. glasati za promjene i kandidate na listama Koalicije LDS ZA BOLJITAK i za najboljeg kandidata za člana Predsjedništva BiH Jerku Ivankovića Lijanovića.

"7.10. ćemo pobjediti politike Čovića i Dodika. Nažalost na izbor Dodika u RS-u ne možemo utjecati ali Dragana Čovića ćemo pobjediti. Više uopšte nije važno ko će biti bošnjački član Predsjedništva BiH. Ako dovedemo Ajnštajna kao trećeg pored Čovića i Dodika ne bi ništa postigao da uvijek glasanje ne bude 2:1 protiv nas. Zato ne smijemo dozvoliti da ovaj dvojac zajedno zasjedne u Predsjedništvo BiH. Čovića moramo i možemo zaustaviti. Ja mu nisam Željko Komšić putem kojeg mobilizira Hrvate i Međunarodnu zajednicu. Ja imam svoje saveznike, a moji saveznici su svi stanovnici BiH koji će 7.10. na glasačkom listiću za člana Predsjedništva BiH birati ime Jerko Ivanković Lijanović na broju 1. Dragi stanovnici u cijeloj FBiH, u nedjelju 7.10. VLAST JE U VAŠIM RUKAMA - VI ODLUČUJETE. Ja vjerujem u Vaše odluke. I ne bojte se, glasanje je tajno. Izađite na izbore i glasajte za promjene, glasajte za Program za 10", poručio je u svom obraćanju Jerko Ivanković Lijanović kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'