Stranačke aktivnosti     | 30.09.2018. 14:15 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

PDP: Na izborima branimo narodnu volju

„Vi ste zadnja u nizu, ali najbitnija karika u ovom izbornom procesu. Sve ono što su kandidati i naši timovi radili prethodnih mjeseci ne vrijedi ukoliko vi posustanete. A znam da nećete, jer je pred vama višestruka obaveza – ne štitite samo glasove PDP-a, moje i gospodina Govedarice, vi ćete 7. oktobra stati u odbranu najviših demokratskih vrijednosti i narodne volje. A ta volja je izražena u našoj pobjedi i želji da svane za narod i Srpsku“, poručio je počasni predsjednik PDP-a i kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić posmatračima PDP-a iz Banjaluke.

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović pozvao je građane Banjaluke i Republike Srpske da izađu na izbore, da bi 7.oktobar bio praznik demokratije.


„Već mjesecima intenzivno radimo na pripremi posmatrača za izborni dan, da bi spriječili malverzacije i omogućili da izbori zaista budu izraz narodne volje. Uvjeran sam da će biti tako i da za sedam dana sviće za narod i Srpsku“, kazao je Borenović.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Igor Crnadak istakao je da je PDP potpuno spreman za dan izbora:„Danas smo organizovali zadnju u ciklusu obuka sa posmatračima PDP-a iz Banjaluke i spremni smo da odbranimo svaki glas od krađe i malverzacija na dan izbora. U Banjaluci se osjeti želja za promjenama, za boljim životom i prosperitetnijom Republikom Srpskom. PDP ovdje ima jaku podršku, osjetimo pobjedničku atmosferu i 7. oktobra ćemo napraviti istorijski rezultat nakon kojeg krećemo u sveobuhvatne reforme iskazane u našem Programu obnove Republike Srpske. Pozivam naše sugrađane, ali i sve građane Republike Srpske da izađu na izbore, iskažu svoju volju i daju podršku onim kandidatima za koje smatraju da će ih najbolje predstavljati u naredne četiri godine“, rekao je Crnadak.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo