Stranačke aktivnosti     | 27.09.2018. 12:26 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Koalicija Hrvatsko zajedništvo (HZ), koja nema nikakve programske veze za sloganom ZAJEDNIŠTVO nekih drugih stranaka, i ovim putem želi javnosti predstaviti neke od važnijih točaka Izbornoga programa koji se razlikuje od programa nekih ostalih stranaka, a u kojima se samo daju obećanja za nešto što će se ispuniti u idućem mandatu, dok se u njima ne navode konkretne mjere kojima će se postići zacrtano.

Temeljna odrednica našega izbornog programa jeste OPSTANAK, a ona proizlazi iz sveukupnoga stanja u Bosni i Hercegovini, pojačanoga iseljavanja u druge zemlje i siromaštva u kojemu žive svi građani BiH bez razlike na vjeru i naciju. Dakle, pojačanim iseljavanjem, egzistencijalnom ugroženošću, lošom ili gotovo nikakvom demografskom politikom, ugrožen je opstanak ne samo hrvatskoga naroda nego i ukupnoga etnosa u Bosni i Hercegovini. Zato je Koalicija HZ sebi u zadaću stavila borbu ZA OPSTANAK hrvatskoga naroda (što je i jedan od slogana pod kojim nastupa na ovim izborima) na područjima cijele BiH, ali i biološki opstanak, ne samo hrvatskog naroda, nego i ukupnoga bića u BiH. Za nas je pravo na održivi povratak sastavnica i jedan od temeljnih preduvjeta opstanka u ovoj lijepoj bogomdanoj zemlji.

Kako bi se ta zadaća ispunila, Koalicija HZ nudi i sredstva za realizaciju zacrtanoga. Jedno od nih jeste zaustavljanje negativnih trendove glede svojevrsnoga egzodusa iz BiH, preuzimanjem ODGOVORNOSTI (što je još jedan slogan iz naše izborne promidžbe) u institucijama nakon ovih izbora, vođenjem jedne odgovornije, poštenije i korektnije politike i prema svome narodu, ali i prema ovoj zemlji. Umjesto vladavine straha i konfrontacija, osluškivat ćemo glas naroda i građana. Nudimo slobodu izražavanja, zapošljavanje prema stručnosti i osposobljenosti i, što je najvažnije, služit ćemo narodu, a ne vladati njime, kao što to rade sadašnje elite na vlasti. U ovome političkom kontekstu, u ovako kontaminiranim odnosima, u ovome govoru mržnje koji je evidentno dnevno prisutan, mi, zajedno s vama, dragi građani BiH, sebe ne želimo vidjeti.

Zato još jednom apeliramo na vašu savjest: izađite u što većem broju na izbore 7. listopada 2018. godine; prepoznajte one koji ne daju obećanja što ostaju samo crna slova na papiru i zajedno s Hrvatskim zajedništvom izborimo se ZA OPSTANAK na vjekovnim ognjištima naših predaka, a mi smo spremni PREUZETI ODGOVORNOST za sudbinu svih vas i za ovu lijepu našu, nažalost sada opljačkanu, DOMOVINU Bosnu i Hercegovinu.

Informativno-promidžbeni ured

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom