FENA biznis     | 26.09.2018. 11:12 |

Copywriting - napredne vještine marketinškog pisanja

FENA Saopćenje

Želite naučiti kako postati SEO Copywriter i pisati tekstove koji prodaju proizvode, promoviraju ideje i kotiraju visoko na tražilicama? Postoji dobar razlog zašto su copywriteri među najtraženijim zanimanjima današnjice, plaćeni i preko 90 000 dolara godišnje u poduzećima širom svijeta. Mnogi su u stanju napisati tekst, ali napisati tekst koji će prodati ili promovirati proizvod ili uslugu mogu samo stručnjaci. Ti stručnjaci su upravo copywriteri koji znaju odabrati prave riječi koje će ostvariti marketinški cilj.
Ukoliko želite doći korak bliže ovom cilju, novi trening u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka je točno za Vas! Nakon uspješno održanih treninga u veljači i svibnju ove godine, u petak, 12.10. i subotu, 13.10.2018. godine u prostorijama INTERA TP-a će se održati napredni stupanj treninga „Copywriting - pisanje teksta koji prodaje“.

Da bi jedan tekst u moru drugih sadržaja postigao svoj cilj, on mora biti perfektno napisan, savršeno optimiziran za tražilice i precizno usmjeren prema ciljnoj publici. Upravo za to služe copywriteri – stručnjaci koji kreiraju sadržaj za web stranice, reklamne tekstove, promotivne e-mailove, reklame na društvenim mrežama, tekstove za kataloge i brošure, priopćenja i brojne druge. Naglasak treniga je stavljen na SEO copywriting - strateško korištenje ključnih riječi na koje reagira Googleov algoritam i pozicionira tekst iznad konkurencije, osiguravajući mu veću čitanost i veći uspjeh.

SEO copywriting je u temelju biznisa razvijenih društava, ali i u budućnosti poslovanja naših krajeva. Počnite na vrijeme i budite dio te priče!

Kakva znanja ćete steći?

Na interaktivnom treningu „Copywriting – pisanje teksta koji prodaje“, unaprijedit ćete svoje vještine pisanja marketinških tekstova i steći napredna znanja optimiziranja teksta za tražilice.

Korištenjem odabranih copywriting tehnika, spisateljskih formula i marketinških mamaca, naučit ćete kako da se Vaš proizvod istakne u moru internetske ponude, pojavi ispred drugih na Google-u i zainteresira ciljanu publiku. Naučit ćete kreirati napredni digitalni otisak, odabrati prave ključne riječi za strateško korištenje u tekstu, koristiti prednosti profiliranja publike za uspjeh na zasićenom tržištu te vrijedne tehnike za kreiranje teksta prilagođenog tržištu koje ciljate. Također, ukoliko ste freelancer, steći ćete vrijedna znanja koja ćete moći ponuditi brojnim stranim i domaćim tvrtkama.

Kome je trening namijenjen?

Trening je namijenjen zaposlenima u prodaji i marketingu, menadžerima malih i srednjih poduzeća i organizacija iz javnog i privatnog sektora, sadašnjim i budućim freelancerima te svima koji žele steći i poboljšati prodajne i marketinške vještine i znanja. Korištenje osnovnih tehnika marketinškog pisanja, profiliranja publike i optimiziranja za tražilice je poželjno, no program je prilagođen tako da se mogu snaći i oni koji tek ulaze u vode profesionalnog copywritinga.

Što je potrebno za sudjelovanje na treningu?

Samo tipkovnica, volja za napredovanjem i puno dobre energije! Poznavanje engleskog jezika je poželjno. Broj mjesta je ograničen, prijavite se na vrijeme!

Kotizacija

Kotizacija po sudioniku iznosi 250,00 KM + PDV.

U cijenu je uključeno:

Stručna predavanja predavača;
Materijali koji pokrivaju trening;
Popis sudionika treninga s podacima za daljnje kontakte;
Certifikat;
Ručak, kava i piće za vrijeme pauze;

Kako se prijaviti?

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na linku https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EF7K8RTQGEG-7F3Ug_tGFPdjKE8ASfNPvNi9mf28n3ZUN05OWEFIQVFQV1ZMNUNaMjRJRUFGUjFQRy4u.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na prijave@intera.ba.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo