Stranačke aktivnosti     | 26.09.2018. 08:15 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Predizborna obećanja nemoralne vlasti i njihovih saveznika koji preko dvije decenije pljačkaju građane, kao i izjave da imaju programe za izlazak iz ekonomske krize, dokazuju da su najgori politički prevaranti i licemjeri, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović. Ni jedan stranački navodni izborni program ne može se realizovati, jer u višestranačkom sistemu programe rada usvaja izvršna i zakonodavna vlast sastavljena od više stranaka.

Tešku ekonomsku krizu stvorio je brutalni pljačkaški pohod nemoralne vlasti rasprodajom preduzeća po marku, tjeranjem mladih iz države, radnika na ulicu, penzionera na minimalnu penziju i borca na ulične proteste. Birači ne smiju dozvoliti da ih ponovna lažna obećanja i predizborni koncerti političkih prevaranata zavedu i zaborave da su se nemoralne vladajuće stranke i njihovi saveznici takmičili između izbora ko će više opljačkati i ponižavati građane, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo