Stranačke aktivnosti     | 24.09.2018. 10:04 |

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

FENA Saopćenje

"Panične prijetnje Čovića bošnjacima iz dana u dan, da ne glasaju za mene su upravo razlog zbog kojeg moramo zaustaviti njegovu pobjedu koju silno želi kako bi ušao u Presjedništvo BiH zajedno sa svojim strateškim saveznikom Dodikom te nastavio politike etničkog konflikta i siromaštva dok nas sve ne isele i podjele državu.

Čoviću, zaboravio si na inat vrijednih stanovnika naše lijepe zemlje koji se ne boje tvojih prijetnji i upravo će postupiti suprotno nego ti želiš. Ja ti nisam Željko Komšić preko kojeg ćeš mobilizirati Hrvate i međunarodnu zajednicu za svoje ciljeve, ja ću te pobjediti u tvom gradu Mostaru kao što sam to uradio na zadnjim održanim izborima ali isto tako i u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bihaću i ostalim djelovima FBiH.

Meni, Širokobriježaninu ne možeš osporavati legitimitet. Pogledaj moju povijest i svoju, kao i povijest obiteljskog stabla mog i svog.

Nikada neću dozvoliti da ti zabraniš stanovnicima FBiH bilo koje vjere i nacije da sebi izaberu najkvalitetnijeg člana Presjedništva BiH.

Dragi stanovnici FBiH, svih vjera i nacija, 07.10. je vlast u vašim rukama, ne bojte se, glasanje je tajno, uzmite olovke u ruke i izaberite sebi najboljeg predsjednika koji će zastupati vaše interese u Predsjedništvu BiH", poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović na nove prijetnje Čovića.

Ured za odnose s javnošću

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Radom za boljitak: Atak mafije na državu

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu