Stranačke aktivnosti     | 21.09.2018. 16:25 |

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predsjednik Vlade HNŽ-a dr. sc. Nevenko Herceg i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba posjetili su Temeljni ogranak HDZ-a BiH Rudnik.

Predsjednik TO Rudnik Slaven Cvitanović, zajedno s članovima Izvršnog odbora HDZ-a BiH Rudnik upoznao je gradonačelnika Bešlića, predsjednika Vlade dr. Hercega i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Džebu o projektima, koji su realizirani na području Rudnika te što je još planirano kao prioritet, a još uvijek nije realizirano.

Dr. sc. Nevenko Herceg je danas u ime Vlade HNŽ-a potpisao Ugovor o obnovi OŠ Ivana Gundulića u Mostaru.

U okviru škole također se nalazi i igralište, rasadnik mnogih malonogometnih znalaca, koje svakodnevno okuplja brojnu djecu i izvan školskih aktivnosti. Svoje vrijeme u sportu i druženju tu provode i obitelji s djecom iz naselja Rudnik. Na zahtjev Rudničana, ali prije svega djece i obitelji bit će u potpunosti izgrađeno novo igralište s pratećom infrastrukturom, obećali su gradonačelnik Bešlić i premijer dr. Herceg.

Gradski odbor HDZ BiH Mostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'