Stranačke aktivnosti     | 21.09.2018. 15:51 |

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Damir Džeba i predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ i gradonačelnik Ljubo Bešlić, sudjelovali, u petak , 21. rujna 2018. na organiziranom besplatnom mjerenju krvnog tlaka i razine šećera u krvi, za sve posjetitelje.

Ova akcija s ciljem prevencije i poboljšanja zdravlja za građane napravljena je u okviru projekta "Unapređenja zdravstvene kvalitete života građana Mostara" na platou ispred Mepas Malla.

Projekt je realizirala MZ Balinovac i MZ Strijelčevina u suradnji s Domom zdravlja Mostar.

Svi građani su imali priliku uz mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi dobiti prigodne poklone te se kroz prezentaciju upoznati s mogućnostima korištenja zdravstvenih usluga Doma zdravlja Mostar.

Ravnatelj Doma zdravlja Mostar Dr. Mario Kordić istakao velike infrasturkturne radove na zgradi Doma zdravlja, značajno poboljšanje i povećanje kvalitete usluga a posebice je naglasio renoviranje i otvaranje ambulanti u gradu. U posljednje tri godine je najviše napravljeno na polju pristupa korisnicima, podizanju kvalitete usluga, obuci kadrova, racionalizaciji troškova i otvaranju novih ambulanti što ne bi moglo bez potpore Gradonačelnika i Vlade HNŽ-a, istakao je ravnatelj Kordić.

Gradski odbor HDZ BiH Mostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta