FENA.BIZ

Plaketa Zlatni BAM dodijeljena Sparkasse Bank dd BiH

Saopćenje

Sparkasse Bank dd BiH dobitnik je plakete „Zlatni BAM“ za izgled web stranice kao i za marketing posredstvom web stranice.

Žiri kojeg čine čine novinari i stručni saradnici magazina "Banke i Biznis" prepoznali su i nagradili poseban doprinos Sparkasse Bank dd BiH kvalitetnom radu i razvoju bankarskog sektora u našoj zemlji.

 „Raduje me da se naši napori usmjereni ka inovativnom pristupu poslovanju prepoznaju. Trudimo se, osluškujući potrebe klijenata te prateći svjetske trendove u digitalnoj komunikaciji, učiniti informacije o proizvodima i uslugama klijentima lako dostupne kroz nove komunikacione platforme.

Posebno me raduje činjenica da su ovo prepoznali i priznali mediji koji su činili žiri“, izjavila je Anisa Fetahagić Otanović, voditelj odjela marketinga i komunikacija Sparkasse Bank dd BiH. 

Plaketa "Zlatni BAM" uručuje se ličnostima  ili bankama za koje je žiri magazina "Banke i Biznis" ocijenio da su tokom 2017. godine dale poseban doprinos kvalitetnom radu i razvoju bankarskog sektora u našoj zemlji, navodi se u obrazloženju priznanja.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.