Stranačke aktivnosti     | 21.09.2018. 12:30 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava građane da na izborima ne preuzimaju odgovornost za teško političko i ekonomsko stanje u državi ponovnim glasanjem za nemoralne vladajuće stranke, koje se bore isključivo za funkcionerske fotelje i lično bogaćenje izabranih zvaničnika.

Aktuelna nemoralna vlast je posljedica izbora glasačke mašine od više desetina hiljada birača interesno vezanih za vlast - i sa druge strane građana koji se neizlaskom na izbore i glasanjem protiv vlasti nisu suprotstavili vladajućim strankama.

Građanska dužnost birača je da glasanjem protiv nemoralne vlasti promijene lošu praksu nekažnjavanja političkih stranaka i političara za nerad, kriminal, korupciju, povećanje nezasluženih funkcionerskih plaća, nezaposlenost, teško stanje radnika, penzionera i boračke populacije.

Kažnjavanje loše vlasti za provođenje prevarantske politike i ekonomsko-socijalnog terora prema građanima oduzimanjem vlasti na izborima - natjeraće buduću vlast da se boji birača, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'