Bosna i Hercegovina     | 21.09.2018. 11:40 |

Humanitarna akcija za mladog vatrogasca Zorana Kandića iz Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. rujna (FENA) - Predsjednik Sindikalne organizacije Vatrogasaca Grada Mostara Marinko Petrić uputio je zamolbu svim građanima Mostara i BiH da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć u liječenju mladoga vatrogasca Zorana Kandića - Koketa koji boluje od teške bolesti za čije su liječenje potrebna velika novčana sredstva.

 Obraćajući se javnosti u ime vatrogasaca Mostara, Petrić je naveo kako su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar pomogli u granicama svojih mogućnosti, kao i zaposlenici Gradske uprave Mostar, na čemu im u ime oboljeloga kolege najljepše zahvaljuje.

 "Nažalost, sredstva koja smo prikupili nisu dostatna za liječenje ovoga teškoga oboljenja našega kolege pa molimo sve koji mogu da, prema svojim mogućnostima, u tu svrhu novčana sredstva uplate na navedene žiro-račune te na taj način pomognu našem mladom kolegi vatrogascu. Svima, u Zoranovo ime, unaprijed zahvaljujem", kazao je Petrić.

 Brojevi žiro-računa na koje se može izvršiti uplata za liječenje Zorana Kandića - Koketa su: za uplate u KM: 40496999000; za uplate u EUR: 40496999101 i za uplate u HRK (hrvatskim kunama): 40496999102.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta