Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

Republici Srpskoj je potreban predsjednik  koji će doći u svaki grad i mjesto istim putem kojim ide i ostalo stanovništvo, kako bi se upoznao sa problemima koji ih muče i krenuo u njihovo rješavanje, poručeno je večeras na tribini Saveza za pobjedu u Han Pijesku.

Narodu Srpske je potreban predsjednik koji će hodati zajedno sa njim, a ne neko ko samo leti helikopterom i ne želi da vidi kako mu narod živi, kazao je kandidat SzP za predsjednika RS Vukota Govedarica.

„Gospodin Ivanić i ja ovde nismo sletili helikopterom, jer mi idemo pobjedničkim putem zajedno sa narodom cijele Republike Srpske. Naš cilj je da 7 oktobra pobijedimo one politike koje očigledno rade protiv naroda“, kazao je Govedarica.

Govoreći o planovima za razvoj drvoprerađivačke industrije  Govedarica je rekao će se zalagati za promjenu zakona o šumama i preradi drveta.

„Drvoprerađivačima neće biti potrebna partijska knjižica da bi dobili sirovinu. Radnicima neće biti potrebna stranačka knjižica da se zaposle i tako ćemo vratiti Srpsku narodu“, kazao je Govedarica.

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je u posljednje četiri godine pokazao da Srpska može da se čuva i bez galame i da je 7. oktobar dan kada će pristojnost i stvarna briga za Srpsku pobijediti SNSD-ovu bahatost.

”Tog dana zajedno i trajno biramo budućnost, mir i sigurnost umjesto konflikta, straha i osionosti Dodikove vlasti i njegovih sljedbenika. Biramo one koji štite, zapošljavaju i rade za svoj narod, umjesto onih koji 12 godina samo obećavaju. Promjena je tu, iskoristite svoj glasački listić. Popijte kafu, pa na izbore!”, poručio je Ivanić.

Miroslav Brčkalo, nosilac liste PDP-a za PD PS BiH iz izborne jednice 3, je rekao da je krajnje vrijeme da  se zaustavi  bezočna pljačka koju ova vlast godinama provodi.

"Nama nije cilj vlast kao takva, da bi uživali sve privilegije, da bi sebi i svojim prijateljima, kumovima, porodici prisvajali narodne pare i resurse. Došli smo do tačke kada je vlast toliko poharala Republiku Srpsku da nam je obnova jedina šansa za opstanak. Svih nas i naše djece. I sada vam kažem, izađite na izbore, a ako smo isti, neka nikada ne pobijedimo. Ali - isti nismo , niti možemo biti", rekao je Miroslav Brčkalo.

Ana Malović, kandidat SDS za poslanika u NS RS je poručila da je došlo vrijeme da mladi preuzmu stvar u svoje ruke i da se krunu boriti za svoje mjesto u društvu.

„Vrijeme za promjene i vrijeme je  da Srpsku vratimo narodu. Zato pozivam mlade ljude da 7 oktobra izađu na izbore i da daju svoj glasi ljudima koji ih neće iznevjeriti i kojima mogu vjerovati“, kazala je Malović.

Ljubica Terzić, kandidatkinja PDP-a za poslanika u NSRS pozvala je sugrađane iz Han Pijeska da izađu na izbore.

"Godinama vas pokušaju uvjeriti da niste bitni, da je vaš glas jedan u moru drugih, da ništa ne možete promijeniti. Kažem vam: promjene su moguće! Moguće je da živimo u društvu u kojem imamo dostojanstvo, radimo i nema privilegovanih. Moguće je da konačno svane za narod i Srpsku i da živimo kao sav normalan svijet", poručila je Terzić.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.