Bosna i Hercegovina     | 20.09.2018. 13:31 |

Hohmann zahvalila službenicima koji su gasili požar na vozilu njemačke obitelji

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. rujna (FENA) - Veleposlanica Savezne Republike Njemačke u Bosni i Hercegovini Christiane Hohmann uputila je pismo zahvale direktoru Granične policije BiH Zoranu Galiću za spontanu i profesionalnu pomoć pripadnika te policije u gašenju požara na vozilu njemačke obitelji, izvijestili su u četvrtak iz Granične policije BiH. 

Rejhan Raković, Nermin Burzić i Šefik Muratović u službenom su vozilu na magistralnom putu u mjestu Nova Bila 26.7.2018. godine uočili  plamen na zadnjem dijelu kamper kombija njemačkih registarskih tablica koji je bio ispred njih. Raković i Muratović promptno su pristupili gašenju požara i evakuaciji iz kombija njemačke obitelji s dvoje male djece, dok je Muratović kontrolirao promet. U kombiju su bile i dvije boce plina, zbog čega se moralo hitno reagirati. Požar su do dolaska vatrogasaca gasili protupožarnim aparatima iz službenog, ali i drugih vozila, jer su brojne aparate dali građani.

Veleposlanica Hohmann u pismu je zahvalila osobno i uime obitelji Berhard navedenim policijskim službenicima koji su brzom reakcijom spriječili pogoršanje situacije i tjelesne ozljede njemačkih državljana.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Državljani Turske uhićeni zbog krijumčarenja 17 državljana Turske  

U tijeku operativna akcija SPIDER na području Dervente i Zvornika

Pripadnici Granične policije BiH spriječili krijumčarenje 22 osobe afroazijskog porijekla

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!