Bosna i Hercegovina     | 20.09.2018. 12:32 |

Ravnatelj studentskoga centra zahvalio se županijskoj vladi na potpori

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. rujna (FENA)  -Predsjednik Vlade Hercegovačko neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u četvrtak  ravnatelja Studentskog centra Mostar Dragana Mikulića.

Mikulić je ovom prilikom informirao predsjednika županijske vlade o provedenim aktivnostima u svezi sa smještajem studenata u akademskoj 2018./2019. godini, te drugim projektima kojima se nastoje poboljšati uvjeti boravka studenata.

Također, izrazio je zahvalnost Vladi i predsjedniku Hercegu, ističući kako je Hercegovačko-neretvanska županija primjer redovitog izmirivanja preuzetih obveza, kao i potpore projektima izgradnje športske dvorane, te povećanja smještajnih kapaciteta. Naglasio je i značajnu potporu drugim aktivnostima Centaru, posebhice športskim klubovima i internet portalu.

 -Redovita potpora Vlade kroz subvencioniranje smještaja studenata, ali i drugih aktivnosti Centra nikada nije bila upitna. Obrazovanje je među najznačajnijim prioritetima Vlade, te uz značajna ulaganja u osnovno, srednje i visoko obrazovanje, Vlada stipendira i subvencionira smještaj za više od 1650 studenata. Na tom tragu i dalje ćemo nastaviti snažno podupirati rad Centra i njegove projekte -  rekao je predsjednik Herceg.

Herceg i Mikulić su se složili kako će i dalje nastaviti i produbljivati uspješnu zajedničku suradnju, ističući zajedničko apliciranje projekata za sredstva iz EU fondova, priopćeno je iz Ureda za informiranje županijske vlade.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu