Stranačke aktivnosti     | 20.09.2018. 10:28 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Doktorica Diana Zelenika danas, 20.rujna od 11 sati i 30 minuta do 14 sati na Trgu hrvatskih branitelja (Rondou) prijateljevat će se narodom. Dr. Zelenika kandidatkinja je Koalicije Hrvatsko zajedništvo za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH- dijagnozu vladajućih je postavila, a zna im i terepaju.

Svjesna je da na vlast dolaze loši političari zaslugom dobrih ljudi koji ne izlaze na izbore, zato vas poštovani sugrađani i sve građane BiH pita „Jel' dosta više“ i poziva vas da danas proštetate do štanda gdje će vam izmjeriti tlak, dati liječnički savjet, ali i odgovarati na vaše upite što kani učiniti za vas i vašu djecu kad bude u Predsjedništvu BiH.

Sutra, 21. rujna od  10 do 14 sati doktorica Zelenika sa svojim timom bit će na Španjolskom trgu. Ona živi Hipokratovu zakletvu, njoj je pacijent prioritet, vama neka prioritet bude vaše zdravlje, posjetite štand danas i sutra, svojom nazočnošću odgovorite na njezinu humanost i dajte potporu prvoj pravoj predsjednici Hrvata u BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta