Stranačke aktivnosti     | 19.09.2018. 15:35 |

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

FENA Saopćenje

 

Drugog dana posjete Unsko-sanskom kantonu Amer Jerlagić, predsjednik Stranke za BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH i Muhidin Alić, predsjednik Glavnog odbora SBiH i kandidat Stranke za državni Parlament, razgovarali su sa članovima Stranke i njenim kandidatima za federalni i državni nivo vlasti ali i sa sve brojnijim simpatizerima reformisane Stranke za BiH.

Posebna pažnja posvećena je višedecenijskoj želji Krajišnika za boljom komunikacijskom povezanošću unutar BiH, naročito putnom mrežom, te migrantskoj krizi koja je najizraženija u ovom kantonu, neposredno uz granicu sa Evropskom unijom. Zabrinutost građana za vlastitu sigurnost, zbog, istina malog broja, ekstremnih i radikalnih migranata je očigledna, te građani s pravom očekuju brže i efikasnije rješavanje ovog problema koji je za sadašnju vlast, očigledno, prevelik zalogaj.

Amer Jerlagić i Muhidin Alić čvrsto su obećali da će, ukoliko budu izabrani na funkcije za koje su kandidati, prioritetno raditi na rješavanju problema putne mreže u Krajini, na povezivanju gradova heroja Goražda, Mostara i Sarajeva sa Bihaćem a što bi trebalo da značajno doprinese bržem razvoju Krajine, povećanju zapošljavanja, a time i stvaranju uslova za opstanak mladih na ovim prostorima bez kojih nema budućnosti.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Održan sastanak predstavnika SDA, DF-a i SBiH iz KS o predstojećim lokalnim izborima

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu