Stranačke aktivnosti     | 19.09.2018. 08:28 |

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba održali su sastanak s Temeljnim ogrankom Ortiješ kojeg vodi predsjednica Julineta Jurić. Članovi Izvršnog odbora TO Ortiješ upoznali su gradonačelnika Bešlića i predsjednika GO Džebu o projektima koji su realizirani na području Ortiješa te što još je planirano kao prioritet, uvršteno u proračun 2018. a nije još realizirano.

Najvažnija tema sastanka je bila priprema članstva i Izvršnog odbora Ortiješa za Opće izbore 2018. godine. Predsjednica TO Jurić je izvijestila kako pripreme za izboru idu planiranim tijekom te se očekuje i organizacija šireg članstva i stanovnika Ortiješa za predstojeće izbore.

Zaključeno je kako se moraju spriječiti pokušaji da se opet biraju Hrvatima politički predstavnici u BiH, da se nameću oni koji nemaju potporu Hrvata u BiH. Iznimno je važno da se potvrdimo i kao politički narod koji bira svoje predstavnike, izaberemo opstanak i ostanak.

Gradski odbor HDZ BiH Mostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana