Stranačke aktivnosti     | 18.09.2018. 16:22 |

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

FENA Saopćenje

‘’Ovom prilikom izražavam zabrinutost i osuđujem bilo koji oblik nasilja, vandalizma i ugrožavanja sigurnosti bilo koga i bilo kada, a posebno političkih kandidata u vrijeme izborne kampanje.

I sam sam bio žrtva političke konkurencije i politički montiranih procesa u prethodnim izbornim ciklusima, tako da i ovaj čin se očito može dovesti u vezu sa ugrožavanjem demokratskog prava da svaki stanovnik u BiH ima pravo da bira i da bude biran.

Pozivam istražne organe da hitro reaguju i razjasne slučaj paljenja automobila Adise Omerbegović Arapović. Ovakva situacija se danas ili sutra može desiti svakome od nas u predizbornoj kampanji koji se borimo za promjene i boljitak stanovnika u Bosni i Hercegovini.

Ovaj čin očito za cilj ima zastrašivanje, zato ovim putem podržavam gospođu Omerbegović-Arapović da ne posustaje u svom cilju’’, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti