Stranačke aktivnosti     | 17.09.2018. 17:34 |

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

FENA Saopćenje

Pozivamo sve ambasade čije zemlje  imaju  svoje  predstavnike u Upravnom odboru Vijeća za implementaciju mira (PIC-a) da se  iz političkog života suspenduje Milorad Dodik ili da mu se zabrani učešće na  na ovim izborima na  poziciju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, zbog izjava koje je dao u emisiji predsjednik govori „ da Bosna i Hercegovina nije njegova država (34 minute i 40 sekundi) i izjava koju je na upit novinara: „Da li je vaš politički cilj i danas  nezavisna  Republika Srpska?“ odgovorio „ Da, ja to i ne krijem“. Nakon ovih izjava, čovjek kome Bosna i Hercegovina nije njegova država i kojem je cilj njen raspad i nezavisnost Republike Srpske ne smije doći u poziciju da bude član Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Ovo je crvena linije preko koje se ne smije preći, te vas molimo da se Milorad Dodik suspenduje iz politike ili da mu se zabrani  učešće  na ovim  izborima.

U ime Stranke za Bosnu i Hercegovinu i u nadi da ćete zaustaviti neprestano urušavanje Bosne i Hercegovine od strane Milorada Dodike,  primite  iskrene pozdrave i zahvalnost.

Amer Jerlagić, predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Održan sastanak predstavnika SDA, DF-a i SBiH iz KS o predstojećim lokalnim izborima

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

Saopćenje za javnost Stranke za BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'