Stranačke aktivnosti     | 17.09.2018. 16:07 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Republika Srpska ima velike resurse i odlične preduslove da svi živimo normalno, a PDP ima program koji omogućava da se to i ostvari. Taj program je jasan i sadrži konkretne mjere koje će nam omogućiti da ostvarimo ono što mislimo da je važno svakom stanovniku Rpeublike Srpske: posao, dostojanstvo i pravda.

Republika Srpska treba da bude mjesto u kojem će se cijeniti sposobni, a ne podobni, u kojem će se cijeniti struka i odgovornost svakog građanina koji savjesno obavlja svoj posao bez obzira kojoj političkoj stranci pripada. Srpska treba da je mjesto gdje se rađaju djeca, gdje se razvija privreda, mjesto vladavine prava i političke i svake druge sigurnosti.

Naš cilj je da ljudima obezbijedimo posao. Sa poslom da se vrati dostojanstvo. A to dvoje ne može ako se ne uspostavi pravda. Tome smo posvećeni i na tom radimo.

Zbog toga je osnovna poruka PDP-a da se političke stranke bore programima, a političari rješenjima. Pozivamo sve učesnike predizborne kampanje da svoje napore usmjere u promovisanju svojih programa, kao što mi činimo sa Programom obnove Republike Srpske.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

PDP

Vezane vijesti

Partija demokratskog progresa i Partija ujedinjenih penzionera potpisale sporazum o saradnji

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu