Ekonomija     | 16.09.2018. 18:59 |

Čović na turističkom forumu 'Tradicija u funkciji turizma' u Čitluku

FENA Saopćenje

ČITLUK, 16. septembra (FENA) - Pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenka Hercega, u okviru manifestacije Dana berbe grožđa Brotnjo 2018., danas se u hotelu Brotnjo u Čitluku održava turistički forum „Tradicija u funkciji turizma“, kojem je nazočio hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

U svome prigodnome obraćanju, Čović je kazao kako mu je posebna čast kazati par riječi u ime institucije koju predstavlja.

- Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina potencijali su ogromni, stoga vas sve pozivam da našu pažnju usmjerimo prema pomoći poticanju i razvoju turizma - kazao je ovom prigodom Čović.

Dodao je da je duga tradicija Dana berbe grožđa u Čitluku, obzirom da je ovo relativno mlad grad.

- Stotinama godina se ovdje živi, stotinama godina ovdje je prepoznatljiva Blatina i Žilavka, i želim potaknuti sve one koji se žele nastaviti educirati i razvijati ono što je naša ključna vrijednost - poručio je na kraju svoga obraćanja hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Ovaj forum je okupio eminentne domaće i inozemne stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u razvitku destinacijskog turizma, turističkim trendovima, te korištenju prirodnih resursa u turizmu - saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Čović: Pozivam nositelje vlasti da sami donosimo odluke i vodimo političke procese

Otvaranje manifestacije „Uskrs s Maticom u Brotnju“

Čović: Nastavljamo podržavati Izrael, Južna plinska interkonekcija strateški projekt

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo