Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 15.09.2018. 22:12 |

Košarkaši OKK Slobode poraženi u susretu sa ekipom Vrijednosnice iz Osijeka

FENA

TUZLA, 15. septembra (FENA) – U prijateljskoj međunanrodnoj utakmici večeras su u tuzlanskom Mejdanu košarkaši OKK Slobode poraženi u susretu s hrvatskim prvoligašem ekipom Vrijednosnice iz Osijeka rezultatom 84:88 (26:14, 24:29, 20:23, 14:22).

Tuzlaci su odlično otvorili susret i poveli 17:2, gosti su poslije dobili tri četvrtine, najubjedljivije posljednju i borbenom igrom preokrenuli su rezultat u svoju korist.

Dvocifren učinak u OKK Slobodi imali su Mirković sa 19, te Jovanović i Božović po 16 poena.

Osječani su na parket izveli devet igrača, sedmorica su se u upisala u strijelce, a šestorica su imali dvocifren učinak. Najefikasnji bili su Darling sa 23,  Pavlović je ubacio 16, a Vrkić 14 poena.

OKK Sloboda je do sada odigrala četiri pripremne utakmice, u kojima je zabilježila pobjedu protiv Sparsa, dok je poražena dva puta protiv švedskog prvaka Norrkopinga, te večeras s Osječanima.

U petak i subotu igrači Josipa Pandže nastupit će na međunarodnom memorijalnom turniru u Širokom Brijegu, uz nastup, Cibone, Šibenke, te domaćina Širokog.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Košarka - Devine Eke napustio Slobodu

Košarkaši Slobode žele pobjedu protiv Mladosti

Košarkaši Slobode pobijedili Bosnu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta