Stranačke aktivnosti     | 15.09.2018. 09:22 |

Saopćenje za javnost NDP-a

FENA Saopćenje

Za razliku od drugih, kojima su kampanje bazirane na svađi, obećanjima koja ni mađioničari ne mogu da ispune, ili ratu saopštenjima, osnov kampanje NDP DRAGAN ČAVIĆ - NS - SNS – SLOBODA je priča o tri koraka za bolju Srpsku, pozitivna kampanja i razgovor sa građanima.

Na ulici, na štandovima, pri susretima sa građanima u prvih 7 dana kampanje građani Srpske su kandidatu za premijera SzP – Draganu Čaviću iznosili su osnovne probleme koji ih muče: nedostatak radnih mijesta, male penzije i plate, odlazak mladih, loša infrastruktura.

Poslije veličanstvenog skupa u Foči, sinoć je na redu bila MZ Borik u Banjaluci.

”Posebno ćemo se poslije izbora zalagati za vraćanje ukinutih boračkih prava koja su ukinuta izmjenom Zakona o penzionom osiguranju”, rekao je Čavić i dodao ”da je najmanje 40.000 boraca oštećeno i to retroaktivno što je potpuno neustavno”.

Čavić je naglasio da vraćanje penzija obaveza društva prema onima koji su stvarali Republiku Srpsku.

Upitan šta misli o rezultatima koje će ostvariti na izborima koalicija NDP DRAGAN ČAVIĆ – NS – SNS – SLOBODA, Čavić je naglasio da je optimista i da očekuje od 5 do 7 direktnih mandata.

”Mnogo bitnije od toga koliko će naša koalicija imati mandata je da li imamo plan i program koji ćemo sprovoditi kada dođemo na vlast”, naglasio je on.

”Moj program kao premijera je jasan i konkretan. Pogledajte ga. Prvi put u Srpskoj imate plan neke stranke ili koalicije šta će raditi prvi dan, prvih sedam dana, prvi mjesec, prvih 100 dana i prvu godinu.’

Na tribini u Boriku je pored Dragana Čavića govorio i predsjednik Gradskog odbora NDP-a Banjaluka Krsto Jandrić te kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH iz Banjaluke.

Dragan Čavić Borik – izjava
http://www.recproduction.net/rec-production/video-servis/dragan-cavic-predsjednik-ndp-tribina-borik-izjava/

Dragan Čavić – Borik - pokrivalice
http://www.recproduction.net/rec-production/video-servis/ndp-tribina-borik-kadrovi/

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

NDP

Vezane vijesti

NDP Dragana Čavića u koaliciji s SNSD-om, tražili jedno ministarstvo

Saopćenje za javnost NDP-a

Saopćenje za javnost NDP-a

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!