Stranačke aktivnosti

Saopštenje za javnost SBB-a

Veliki broj građana s oduševljenjem dočekao Radončića na Dobrinji

Učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća na spomen-obilježju svim žrtvama agresije na Bosnu i Hercegovinu, delegacija Saveza za bolju budućnost, predvođena predsjednikom Fahrudinom Radončićem, odala je u predvečernjim satima na sarajevskoj Dobrinji počast nevino nastradalima u periodu 1992. – 1995. godine.

Radončića i delegaciju SBB-a dočekalo je nekoliko stotina građana. U delegaciji je bio i ugledni ljekar Zlatko Kravić, direktor Opće bolnice u Sarajevu.

Kravić je predsjedniku Radončiću prepričavao i evocirao uspomene na ratne događaje u ovom naselju, kad je ranjenim Dobrinjcima spašavao živote. Inače, Kravić je u vrijeme agresije na BiH bio glavni hirurg na Dobrinji i za mnoge njene građane je heroj u bijelom.

Radončić je u centru Dobrinje popio kafu s građanima, s kojima je  razgovarao, a mnogi od njih su se željeli rukovati i fotografirati s njim, iskazavši mu poštovanje i podršku na predstojećim izborima 7. oktobra.

SBB
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.