Stranačke aktivnosti     | 14.09.2018. 16:14 |

Saopćenje Naše stranke - konferencija za medije

FENA Saopćenje

Naša stranka organizira konferenciju za medije, koja će se održati u nedjelju, 16. septembra u 11:00 sati u Centrali Naše stranke u Sarajevu (Branilaca Sarajeva 5/II).

Povod za ovu konferenciju je održavanje posljednje sjednice (nastavak 44. Radne sjednice) Skupštine Kantona Sarajevo u utorak, 18. septembra, koju TVSA neće prenositi gledaocima.

Iz tog razloga, zastupnici Naše stranke žele informisati građane Kantona Sarajevo o svojim stavovima u vezi sa posljednjim tačkama koje će biti razmatrane na ovoj sjednici, te se osvrnuti na kraj ovog mandata Skupštine KS i Vlade KS.  

Iako je TVSA u obavještenju koje je uputila političkim strankama navela kako neće prenositi sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo zbog RAK-ovog zahtjeva za nepristrasnim izvještavanjem tokom izborne kampanje, Naša stranka smatra da prenošenje sjednica Skupštine Kantona Sarajevo ne predstavlja favoriziranje nijednog političkog subjekta, te da se ono ispunjava upravo prijenosom sjednice. 

Učesnici konferencije za medije u nedjelju će biti zastupnici Naše stranke u Skupštini Kantona Sarajevo: Predrag Kojović, Sabina Ćudić, Edin Forto, Neira Dizdarević i Mario Vukasović.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak emailom na pr@nasastranka.ba.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Kojović i Rudik: Ukrajina i BiH zajedno protiv ruskog uticaja

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke Zenica

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'