Stranačke aktivnosti     | 14.09.2018. 12:21 |

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak - Jerko Ivanković Lijanović

FENA Saopćenje

“Pozivam sve kandidate za članove Predsjedništva BiH iz reda Bošnjačkog naroda da ne rasipaju glasove stanovnika Federacije BiH ako zaista istinski žele nakon 7.10. da BiH krene u smjeru međusobne saradnje i ekonomskog razvoja. Neka se dogovore oko jednog kandidata koji će nastaviti utrku za kandidata za člana Predsjedništva BiH. Ako se oko toga ne mogu dogovoriti neka naprave izvlačenje i neka se izvuče jedan koji će i postati član Predsjedništva BiH, a sve ostale prihvati za svoje savjetnike.

Tako ćemo iz Federacije BiH osigurati da imamo kvalitetno funkcioniranje člana Predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, a da ostale potrebne glasove iz Federacije BiH usmjerimo na moj izbor kako bi direktno zaustavili da 7.10. u Predsjedništvu BiH zasjednu zajedno Dragan Čović i Milorad Dodik.

Ne smijemo dozvoliti da od dva miliona stanovnika s pravom glasa u FBiH Čović sa stotinjak hiljada glasova u saradnji s Dodikom nastavi provoditi politike etničkog konflikta i siromaštva", poručio je kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović danas u LIVE (http://tiny.cc/sa1kyy) obraćanju na svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj ga prati 110.000 stanovnika.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'