Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 14.09.2018. 11:16 |

Rukometašice Jedinstva pred početak prvenstva ostale bez trenera

FENA

TUZLA, 14. septembra (FENA) – Osam dana prije početka prvenstva u Premijer ligi BiH, rukometašice tuzlanskog Jedinstva ostale su bez trenera.

Kako Fena saznaje, jutros je održan sastanak čelnika kluba i trenera Dragana Lukića, na kojem je dogovoren sporazumni raskid ugovora.

- Trener Lukić iz porodičnih razloga ne može dalje voditi Jedinstvo. Uvažili smo njegove razloge i razišli smo se na fin način. Obećao je da će, kad god bude u prilici, doći u Tuzlu i pomoći u radu sa našim mladim igračicama kako bi brže napredovale i došle do seniorske ekipe – izjavio je za Fenu predsjednik Skupštine Jedinstva Zvjezdan Karadžin.

Jedinstvo je odigralo šest utakmica i sudjelovalo na turnirima u Osijeku i Rumi, a zabilježilo je samo jednu pobjedu, remi i četiri poraza.

Karadžin je rekao da će ekipu dalje voditi bivša igračica i članica stručnog štaba Zalkida Suhi, a da će u međuvremenu razgovarati s bivšim trenerom Elmirom Grabčanovićem, kako bi ponovo preuzeo Jedinstvo.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Bašić objavio spisak rukometašica za susrete s Rumunijom i Hrvatskom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'