Stranačke aktivnosti     | 14.09.2018. 10:00 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

 

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava građane da ne dozvole nemoralnim vladajućim strankama i političkim prevarantima - da ih ponovo prevare lažnim izbornim obećanjima. Posljedice pogrešnih odluka birača na izborima snose mladi koji napuštaju državu, poreski obveznici od svoje zarade, demobilisani borci koje režim tuče i nezaposleni radnim mjestima koja su im upropaštena ili oduzeta, obespravljeni radnici zbog niskih plata, dok penzioneri zbog pogrešnih izbornih odluka snose posljedice ne samo primanjem mizernih penzija, nego i zdravljem zbog uskraćenog liječenja.

I ovih izbora politikanti i nemoralna vlast za građane imaju odranije spremljena lažna izborna obećanja i prevare, i sve će svima obećati samo da ponovo dobiju vlast. Sve što ne valja u našoj državi ima zajednički imenitelj - kriminalna vlast lično-interesnih profitera, koja je privatizovala i opštine i kantone i entitete i državu, i namjerava i dalje izbornim manipulacijama pljačkati i držati građane taocima režima, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost SDA

Saopćenje za javnost SDPBiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo