Stranačke aktivnosti     | 13.09.2018. 10:48 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Koalicija Hrvatsko zajedništvo još jednom apelira na narod Središnje Bosne da ne nasjeda na olako dana obećanja odlazeće garniture vlasti i postavlja njezinim predstavnicima pitanje: što ste čekali do sada. Jer, kako drukčije objasniti nedavni sastanak u Franšiznom centru u Vitezu koji je sazvao aktualni predsjednik Federacije na temu ubrzanja aktivnosti izgradnje dionice Vitez – Nević polje brze ceste Lašva – Travnik – Jajce.

I, gle čuda, na sastanku se okupiše: čovjek koji bh. građanima poručuje kako se može živjeti od 400 KM mjesečno; dama kojoj je glavna zadaća oporezovati sve živo, pa i freelencere koji se dovijaju na sve načine osigurati sebi egzistenciju; ministar s imenom vragolastoga dječaka koji gdje god stigne pravi više štete nego koristi (jadničak); drugi koji uređuje prostore, samo ne znamo koje; ona dvojica koja su mogla „odmrznuti“ već četiri godine zamrznutih više od 300 milijuna sredstava koja bi bila utrošena za izgradnju novih kilometara autoceste u BiH, pa se sada pred izbore sjetili kako to treba aktivirati; raznorazni savjetnici, nekoliko načelnika, predsjednik Vlade ŽSB i još neke marginalne figure (u odnosu na one naprijed pobrojanae).

I nakon vijećanja, zaključiše mudre glave, odgledavši prezentaciju izgleda dionice Vitez – Nević Polje brze ceste Lašva – Travnik – Jajce, kako je potrebno „fokusirati se na izgradnju navedene dionice za koju su već osigurana sredstva te pronaći rješenja za što brži početak izgradnje iste“ (kako dubokouman zaključak!).

 Nećemo spominjati zadovoljstvo prvoga federalca i oduševljenje koje je iskazao nakon sastanka, nego ćemo se referirati samo na novinarsko pitanje „kada se može očekivati početak izgradnje“. Oduševljeni učenik svoga učitelja (naredni tjedan) predsjednik Federacije BiH „izrazio je očekivanje da će u tijeku ovog tjedna povjerenstvo završiti svoj dio, da će u narednom tjednu Vlada ŽSB i Sabor ŽSB donijeti adekvatne odluke i onda ih uputiti na federalno Ministarstvo prostornog uređenja za dobivanje dozvola za početak raspisivanja natječaja, a samim tim i ostvariti uvjete za početak izgradnje dionice“.

Još da je samo precizirao koje će „naredne“ godine ona biti dovršena, dobio bi pljesak cijele Središnje Bosne, a ovako, nažalost, taj će pljesak izostati jer je narod sit obećanja bez realizacije; potpisivanja raznih ugovora pred izbore, prodavanja magle (koje u Srednjoj Bosni ima na pretek), bogatih ručkova za ovakve skupove, koje plaćate vi osiromašeni građani ove naše prelijepe BiH.

Mi iz Koalicije Hrvatsko zajedništvo upozoravamo vas na još jednu obmanu jer, uvjereni smo, kako oni ovo obećanje, kao ni druga do sada, neće ispuniti, ali sada iz razloga kako to neće biti u mogućnosti jer ih na ovim pozicijama, na kojima se sada nalaze – više neće biti!

 

Informativno-promidžbeni ured

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'