Stranačke aktivnosti     | 12.09.2018. 19:37 |

Saopštenje za javnost Naše stranke

FENA Saopćenje

Falatar: Populizam mojih protukandidata uništava budućnost ove zemlje

Kandidat Naše stranke za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, Boriša Falatar, kazao je da je već u prvih nekoliko dana izborne kampanje sasvim očekivana retorika koju koriste kandidati političkih partija.

“Početak kampanje još jednom pokazuje da moji protukandidati nemaju ponuditi ništa drugo osim politike konflikta i populizam. To je način da se beskrupulozno dođe do glasova istraumatiziranog biračkog tijela. To je sebičan put, put koji uništava ovu zemlju.”, rekao je Falatar.

“Nadam se da građani ovo prepoznaju i da neće ovaj dozvoliti da ih ovaj put ovakva retorika zavede i nastavi produbljivati jaz među njima. Mi se znamo koristiti svim tim sredstvima, ali nam ne pada na pamet. Naša snaga je u vrijednostima, i u izboru sredstava političke borbe. Oni to znaju, i znam da nas zbog toga potajno poštuju. Vjerovatno ih to prilično nervira”, istakao je Falatar.

Odjel za odnose s javnošću

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo