Stranačke aktivnosti     | 10.09.2018. 10:30 |

Saopćenje za javnost Mirsada Hadžikadića – Platforma za progres

FENA Saopćenje

Video poruka premijera Republike Makedonije Zorana Zaeva koju je prije nekoliko dana uputio građanima Bosne i Hercegovine, a koju su juče prenijeli mediji u Bosni i Hercegovini, predstavlja direktan napad na suverenitet Bosne i Hercegovine. Uticanje na ishod unutrašnjih pitanja i procesa Bosne i Hercegovine jednostavno nije, i ne smije biti, dozvoljeno bez direktnog poziva državnih organa Bosne i Hercegovine.

Ovo nije prvi put da stranke u Bosni i Hercegovini pozivaju države u regiji da podrže njihove parcijalne interese, bez obzira na to da li su oni u skladu sa voljom naroda ili ne. U svom obraćanju, premijer Zaev je suštinski samo ponavljao predizborni slogan stranke koju navodno podržava i time pokazao površnost svoje podrške toj stranci i njenom kandidatu za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Pozivanje i prihvatanje miješanja sa strane, od strane stranaka ili pojedinaca iz Bosne i Hercegovine, takođe je atak na Bosnu i Hercegovinu. Zar zaista želimo ljude koji to rade da dođu u poziciju da brane suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine i predstavljaju Bosnu i Hercegovinu u svijetu?

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Mirsad Hadžikadić - Platforma za progres

Saopćenje za javnost Mirsad Hadžikadić - Platforma za progres

Saopćenje za javnost Mirsad Hadžikadić - Platforma za progres

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!