FENA.BIZ

Svečano uručene nagrade u nagradnoj igri „Huawei u ruci, Yaris izvuci“

Foto: BH Telecom

U prostorijama BH Telecoma, 7. septembra svečano su uručene glavne nagrade učesnicima u nagradnoj igri „Huawei u ruci, Yaris izvuci“.

Sretna dobitnica glavne nagrade automobila Toyota Yaris je Sanela Memić iz Mostara,  dobitnik druge nagrade skutera Peugota je Begić Mirza iz Kaknja, a Huawei tablet osvojio je Hasan Komić iz Bihaća.

- Prijatno sam iznenađena jer nisam uopšte očekivala da ću upravo ja biti izvučena za glavnu nagradu. Nisam do sada igrala nagradne igre, ali ovo mi je podstrek da i u budućnosti nastavim. Auto će cijeloj porodici dobro doći, ali ja ću ga voziti, kazala je Sanela.

Ovom prilikom prisutnima se obratio direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja Duljko Hasić.

“BH Telecom i Huawei su zajedno organizovali nagradnu igru za sve korisnike usluga BH Telecomkoji su kupili pametni telefon Huawei P9 Lite Mini DS, na bilo kojem prodajnom mjestu BH Telecoma. Inače, ovaj super uređaj je dostupan u ponudi BH Telecoma po cijeni od 1 KM uz paket NOLIMIT M, uz ugovor na 24 mjeseca. Do sada je izvučeno 7 sedmičnih dobitnika Huawei prenosnog punjača. Ove sedmice su izvučena i tri sretna dobitnika glavnih nagrada.  Sretnim dobitnicima čestitamo i želimo im puno uspjeha u daljem životu.

Haris Lučkin, direktor Direkcije za razvoj iskoristio je ovu priliku da pozdravi sve prisutne i da podsjeti da BH Telecom ni ove godine nije zaboravio korisnike naših usluga.

„Javnosti je poznato da BH Telecom tradicionalno septembar obilježava sa poklonima za svoje korisnike. I ove godine smo za korisnike pripremili mnoštvo akcija za različite segmente. Za naše mlade i vrijedne korisnike i ove godine imamo Akciju „5 za 5!“ kojom na poklon svim super odličnim učenicima osnovnih i srednjih škola na teritoriji BiH koji su korisnici Ultra usluge BH Telecoma poklanjamo po 2500 MB mobilnog interneta, i to u toku 5 mjeseci po 500 MB.

Nagradna igra BH Telecoma i kompanije Huawei  trajala je od 16. jula do 31. augusta. U nagradnoj igri učestvovali su sva fizička lica na teritoriji Federacije BiH, koji su u periodu trajanja nagradne igre kupili pametni telefon Huawei P9 Lite Mini DS u BH Telecomu.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.