Bosna i Hercegovina     | 07.09.2018. 09:40 |

Koalicija Hrvatsko zajedništvo predizbornu kampanju započela u Travniku

FENA Saopćenje

MOSTAR, 7. rujna (FENA) - Koalicija Hrvatsko zajedništvo službeno je svoju predizbornu kampanju započela noćas u Travniku.

 "U borbu za opstanak i budućnost naše zemlje Koalicija Hrvatsko zajedništvo krenula je iz Travnika, a kampanju će završiti u Mostaru, što je simbolika dva grada koja proživljavaju istu sudbinu na dvije obale Lašve i Neretve. Prva poruka Hrvatskoga zajedništva jeste da tama ne može vječno trajati i da zora bolje budućnosti sviće", navode u Koaliciji.

 Okupljene je u Travniku pozdravio zastupnik HDZ-a 1990 u Skupštini Srednjobosanske županije Anto Bilić, ujedno i voditelj Hrvatskog pokreta za Središnju Bosnu, a prigodan govor održao je predsjednik Koalicije Ilija Cvitanović.

 "Ovdje u Travniku se bije boj za opstanak hrvatskoga bića u BiH i zato večeras započinjemo kampanju uz obećanje da ćemo raditi s narodom i da se nećemo bogatiti na račun siromašnih, a svoja obećanja ćemo ispuniti", poručio je Cvitanović.

 Istaknuo je kako je u Daytonu definiran paritet između Travnika i Mostara, ali da je Travnik danas zaboravljen od vladajućih.

 "Zato smo večeras ovdje kako bismo poslali poruku da ovako više ne možemo. Mi smo tu i jamčimo da nećemo raditi kao naši prethodnici. Vodit ćemo odgovornu politiku u kojoj je čovjek na prvom mjestu. Jamčimo vam da se nećemo odnaroditi. Radit ćemo za narod i državu, za opstanak i ostanak, za budućnost ove naše lijepe zemlje", ustvrdio je Cvitanović.

 Prisutnima se obratila i kandidatkinja Koalicije za člana Predsjedništva BiH Diana Zelenika koja je poručila kako je dosta pogrešnih politika, omalovažavanja i osiromašivanja građana ove zemlje.  

 "Kada budem predsjednica mome hrvatskom narodu, kao i Srbima i Bošnjacima i svim građanima BiH, obećavam - tama ne može vječno trajati. Imate mogućnost izbora jer mi smo oni koji će realizirati predizborna obećanja i vratiti dostojanstvo svakom čovjeku", zaključila je Zelenika, navodi se u priopćenju.                                                                    

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Trump na predizbornom skupu govorio o likvidaciji Soleimanija

Počinje predizborna kampanja u Sjevernoj Makedoniji

Prezentirani preliminarni rezultati monitoringa medija u predizbornoj kampanji

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'