Stranačke aktivnosti     | 05.09.2018. 20:52 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Današnjom posjetom Livnu, hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, posjetili su i Franjevački samostan sv. Petra i Pavla na Gorici kod Livna.

Dočekao ih je fra Pero Kuliš, gvardijan samostana, nakon čega je uslijedio kratki obilazak Crkve sv. Petra i Pavla, Galerije Gabrijela Jurkića te sakralnog postava Muzeja.

Muzej i galerija Gorica-Livno jedna od vodećih muzejskih ustanova u Bosni i Hercegovini, a prvenstvena zadaća jest zaštita, znanstvena i stručna obrada, te prezentacija muzejskih predmeta s područja Hercegbosanske županije.

Franjevački muzej i galerija Gorca-Livno, kojega zastupa gđa. Dražena Džeko posebno se zahvalila na posjetu, kao i na sredstvima koje je Vlada Repubile Hrvatske odobrila preko, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, za Opremanje muzejskih čuvaonica i kreiranje informacijsko-komunikacijske točke u svrhu bolje interakcije posjetitelja s muzejskim sadržajem.

 

Ured za informiranje HDZ-a BiH

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

HDZ BiH pozdravio preporuku EK: Nastavljamo predvoditi reformske procese

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'