Sport     | 04.09.2018. 16:02 |

Nikolić vjeruje u dobar nastup SFK 2000 Sarajevo protiv FC Chelseaja

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. septembra (FENA) - Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo se pripremaju za nadolazeći susret protiv FC Chelseaja u okviru šesnaestine finala Lige prvaka za žene.

Utakmica donosi veliki izazov za klub, a reprezentativka Srbije u redovima SFK 2000 Sarajevo Nikoleta Nikolić vjeruje u dobar nastup protiv renomiranog protivnika.

- Chelsea je ekipa koja je u poslednjim godinama napravila velike rezultate kako u domaćem prvenstvu tako i u UEFA Ligi prvaka. Imaju odličnu ekipu koju su pojačali kvalitetnim igračicama, ali mogu reći da im neće biti lako protiv nas. Ako proradi taj naš prepoznatljivi balkanski inat, uz naše znanje, vjerujemo u dobar rezultat u prvoj utakmici. Uz poštovanje i respekt naših protivnica, dat ćemo sve od sebe. Sigurno je Chelsea favorit. Za nas je čast biti u tom društvu i utakmica je veliki izazov za nas. Spremne smo, radujemo se susretu - rekla je Nikolić.

SFK 2000 Sarajevo dočekuje FC Chelsea u srijedu, 12. septembra, u 16 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Ulaz za gledaoce je besplatan i otvorena je tribina "Zapad" koševskog stadiona, saopćeno je iz SFK 2000 Sarajevo.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

SFK 2000 Sarajevo domaćin Lige Prvaka za žene

Na službenoj web stranici Ginisovih rekorda uvršten rekord SFK 2000 Sarajevo

Marija Aleksić novo pojačanje SFK 2000 Sarajevo

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!