Stranačke aktivnosti     | 04.09.2018. 12:27 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Hrvatska stranka BiH ne podržava smjenu državnoga ministra sigurnosti Dragana Mektića koju najavio SNSD: U toj stranci smatraju kako je pokretanje procedure opoziva ministra sigurnosti BiH, samo mjesec dana pred parlamentarne izbore, neozbiljno i kako se radi o novom pokušaju degradiranja države i njezinih institucija s ciljem jeftinoga prikupljanja političkih poena u izbornoj kampanji

„Pozivamo HDZ BiH da postupi zrelo i odgovorno i da ne podrži smjenu ministra Dragana Mektića. Napokon, to ne bi bilo niti politički korektno, jer je HDZ BiH dio parlamentarne većine koju, između ostaloga, čini i SDS čiji je Mektić bio odabir i kandidat za tu veoma važnu i osjetljivu dužnost. Ako zastupnici HDZ BiH, podrže smjenu državnoga ministra sigurnosti, što je, nažalost, posve realno očekivati, bit će to još jedan jasan dokaz podaničke, sluganske politike naspram Dodikovoga SNSD, što je do sada nebrojeno puta i demonstrirano. Još je poraznije što bi se HDZ BiH javno proklamirao na stranu onih političkih snaga u zemlji koje se zalažu za bespoštednu borbu protiv kriminala, korupcije i terorizma., a ministar Dragan Mektić je upravo po tome i prepoznat u javnosti. Zbog toga je i glas za smjenu državnoga ministra sigurnosti još jedna izdaja hrvatskih nacionalnih interesa, a zarad onih pojedinaca, pa i iz HDZ BiH, koji se bave nečasnim radnjama“, kaže se u priopćenju iz HS BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Crna Gora: Stranka hrvatske manjine izabrala predsjedništvo

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

HS i HDZ 1990 nezadovoljni raspodjelom državnih sredstava

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'