Bosna i Hercegovina     | 03.09.2018. 15:36 |

Radončić donirao 10.000 KM Nogometnom klubu Jedinstvo

FENA Saopćenje

BIHAĆ, 3. septembra (FENA) - Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH i kandidat ove stranke za člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić posjetio Kantonalnu bolnicu „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću.

Ovom prilikom direktor ove strateški važne zdravstvene institucije, dr. Smail Dervišević upoznao je Radončića s tim da bolnica prvi put nakon dugo godina posluje pozitivno i da se štete nastale velikim požarom polako, ali uspješno saniraju.On je posebno Radončiću zahvalio na donaciji od prije nekoliko mjeseci, kada je predsjednik SBB-a od ličnih sredstava kupio novi inkubator za potrebe Pedijatrije koji je tada bio prijeko potreban. Radončić je tada uplatio 30.000 KM i nije bilo potrebe za dodatnim prikupljanjem sredstava, saopćeno je iz SBB-a.

Inače, Radončić je danas posjetio i NK Jedinstvo te se priključio finansijskoj pomoći ovom fudbalskom klubu i uplatio 10.000 KM za potrebe saniranja stanja u klubu, koji očekuje da iduće godine, za 100. godišnjicu kluba, ponovo postane premijerligaš.

-Uz ovo, Radončić je obišao i Tvornicu mliječnih proizvoda „Meggle“, gdje ga je menadžment upoznao s odličnim rezultatima poslovanja i neophodnošću da buduća vlast napravi bolje uvjete za poslovanje privrednika. Radončić je danas posjetio i položio cvijeće na mezar rahmetli Irfana Ljubijankića, a cvijeće je položio i na Partizansko groblje, saopćeno je iz SBB-a.       

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu