Stranačke aktivnosti     | 02.09.2018. 18:56 |

Saopćenje za javnost SBB-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik SBB-a položio cvijeće na mezar generala Alagića
 

U kampanji predizbornih unutarstranačkih savjetovanja, predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić posjetio je danas općinske organizacije SBB-a u Ključu i Sanskom Mostu. 

Na ovim savjetovanjima istaknuta je važnost ekonomskog programa i programa nacionalnog jedinstva te tome da se Krajina više ne može i neće smatrati dijelom BiH kojem je Sarajevo zanimljivo samo kada je trebalo braniti BiH ili se baviti jeftinim privatizacijama.  

Posebno emotivan trenutak posjete je bio kada je Fahrudin Radončić položio cvijeće na turbe rahmetli generala Mehmeda Alagića. 

Veliki sin Bosne i Hercegovine, jedan od najvećih heroja u historiji Bošnjaka, proslavljeni oslobodilac Krajine imao je i izniman patriotski put, velika životna iskušenja koja je dostojanstveno, herojski i pravednički preživio u Hagu, ali i veliko negiranje od bošnjačkih smutljivaca, bolesne politike i pojedinaca koji mu nisu mogli oprostiti nevjerovatno veliki uspjeh.

Inače, prilikom polaganja cvijeća i učenja Fatihe rahmetli generalu, prisustvovao je njegov rođeni brat Ekrem Alagić Bego.

Radončić će danas posjetiti i Bosansku Krupu i Bužim, a sutra, također, nastavlja posjetu krajiškim gradovima.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

SBB

Vezane vijesti

Radončić u Brčkom najavio veliki povratak SBB-a u politički život

Saopćenje za javnost SBB

Saopćenje za javnost SBB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'